Ervaren


Iets ‘ervaren’ wil zeggen dat je iets op allerlei lagen van jezelf beleeft. Tijdens een therapiesessie praat en denk je dus niet alleen over jezelf, je gaat jezelf ervaren. Bijvoorbeeld door het doen van een lichamelijke oefening of door het doen van een klein persoonlijk experiment. Dit zijn lichaamsgerichte- en beeldende manieren om dieper te voelen, je emoties tegen te komen en je intuïtie te ontwikkelen. Ik zal je uitdagen en stil laten staan bij deze ervaringen. Ze leveren altijd NIEUW op; nieuwe mogelijkheden, nieuw handelen en nieuw inzicht. Alles mag er zijn. Van jou ook?


Kan deze werkwijze iets voor jou betekenen?

Welkom, kom zoals je bent met jouw persoonlijke vraag.


Kosten

Een therapie sessie van een uur kost €85.

Subsidie op dit bedrag kun je aanvragen bij Stichting bevordering gestalt-art 


Ervaringen

Sarah, 32 jaar

"In een paar maanden bij Barbara heb ik enorm veel geleerd. Ik luister nu bijvoorbeeld veel beter naar de signalen van mijn lichaam en ben veel meer bezig met wat IK zelf wil en waar IK zin in heb. Ook heb ik mijn zelfvertrouwen langzaam teruggekregen en ga de toekomst in als een sterkere vrouw."


Paul, 45 jaar 

"De beelden die ik tekende kwamen echt uit mezelf… wonderlijk, ik ben er blij mee. Ze verbeelden voor mij hoe ik me voel, waardoor ik woorden kon gaan vinden voor mijn situatie. Ik herken nu wanneer ik in bepaald gedrag blijf steken en hoe ik daar uit kan komen."
Barbara Pompe-Gelissen

Lichaamsgericht- en beeldend gestalt therapeut

International bodyworker 

Gestalt trainer and -supervisor


+31 (0)654271060

Kortenhoefsedijk 146

1241LX Kortenhoef


Lid van de Stichting Bevordering Gestalt-Art 

European Association of Gestalt Therapists

Klachten- en geschillencommissie SCAG